Vrijstaand vakantiehuis

Zee, duinen en luxe…

Vakantiehuis Klein Geluk

 

Genieten van de rust aan de kust…..

Welkom bij ons vakantiehuis Klein Geluk in Egmond. In een oase van rust en comfort kleine geluksmomenten met elkaar beleven…..

Na een lange stranddag nagenieten op het privé gelegen terras bij de open haard of ontspannen in de sauna. Op loopafstand kunt u nog even naar de warme bakker, slager, visboer en supermarkt met ruime openingstijden.

U loopt of fietst zo het beschermde Noord-Hollandse duinreservaat in en bent binnen 5 minuten op het strand. Egmond heeft een familiestrand met een lengte van maar liefst 8 kilometer.

De natuur rondom biedt een prachtig en gevarieerd landschap: duinreservaat, strand, bloembollenvelden en waterland met molens. Ook bent u dichtbij het schilderachtige kunstenaarsdorp Bergen en de heerlijke stad Alkmaar voor een dagje shoppen of een bezoek aan één van de vele horecagelegenheden.

Ons vakantiehuis op dit kleinschalige duinpark is gebouwd met hoogwaardige materialen en is tot in de kleinste details prachtig afgewerkt. Met een modern en comfortabel interieur is het voor 6 personen van alle gemakken voorzien.

Het park beschikt over een ruime parkeerplaats zodat de uitstraling van het verblijf tussen de duinen behouden blijft. Naast de authentieke molen is er een kinderspeelplaats ingericht met een speeltoestel en een gazon voor sport en spel.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via: contact@vakantiehuiskleingelukaandekust.nl

Luxe voor 6 personen

Vrijstaand huis, sauna en terras in de duinen.

Aan zee

5 minuten naar het strand

Kindvriendelijk

Veilig traphekje, kinderbed en -stoel beschikbaar

Sfeervol

Ingericht met oog voor details

Rustig gelegen

Tegen de duinen, nabij de kust